schouderfysiotherapie

Nekfysiotherapie

Maak een afspraak

Plexus, jouw nek specialist

Schouder- en nekklachten kunnen veel pijn en ongemak veroorzaken en houden vaak lang aan. Je kunt er maanden tot soms wel jaren last van hebben. Het schoudergewricht is een complex gewricht dat al snel (te) zwaar wordt belast. Het is dan ook niet gek dat (langdurige) schouderklachten zo vaak voorkomen.

Elke algemene fysiotherapeut of manueel therapeut kan schouderklachten behandelen. Soms komt het echter voor dat de behandeling niet loopt zoals gewenst. Er is te weinig vooruitgang of de klachten worden zelfs erger. In dat geval is extra hulp en aanvullend onderzoek wenselijk. De schouderspecialisten van Plexus Uithoorn willen je hier graag mee helpen. Ook als er een verwijzing naar een orthopeed noodzakelijk is, is het belangrijk dat je bij de juiste (schouder)orthopeed terecht komt. Onze fysiotherapeuten kennen alle schouderorthopeden uit deze regio en kunnen je daarom goed helpen in deze situatie.

Ook als je bij een andere fysiotherapeut onder behandeling bent, kun je altijd bij één van onze schouderspecialisten terecht. Onze schouderspecialist geeft je dan een gedegen second opinion zodat jij en jouw behandelend fysiotherapeut weer verder op weg kunnen met de revalidatie van jouw schouder.

Zij gingen je al voor

Afspraak maken
behandeling schouderklachten
sportfysiotherapie plexus-3 plexus-17 plexus-20

Neem contact op

Heb je vragen? Vul ons contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar kunnen wij nog meer bij helpen?

Onze expertises zie je terug in:

Tevreden patiënten

Wij luisteren goed, gaan echt op zoek naar een oplossing voor uw hulpvraag en het probleem (?). Wij staan bekend om uitgebreid zorgmanagement in de breedste zin van het woord. Of je nu gepensioneerd bent, aan topsport doet of met jouw kinderen wil ravotten.
Lees enkele ervaringen

Kwalitatieve behandeltrajecten

Al onze mensen zijn speciaal opgeleid in het onderzoeken en behandelen van velerlei klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat door middel van orthopedische fysiotherapie en manueel therapie. Indien nodig schakelt men de hulp van een collega in of wordt goede hulp van buitenaf voor je gezocht.

Transparant

We stellen samen met u een behandelplan op om alles zo transparant en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je weet dan precies waar je aan toe bent. Dat doen wij als het meezit. Maar ook als het onverhoopt tegenzit en er gepuzzeld moet worden blijven wij ons best voor je doen.

Kostenefficiënt

Binnen ons gespecialiseerde team bundelen we kennis en ervaring zodat je kunt vertrouwen op de meest efficiënte behandeling. Tijd is geld in combinatie met het kostbare begrip ‘jouw gezondheid’ is al ingewikkeld en uitdagend genoeg.

Second opinion

Als wij twijfelen over de diagnose of de behandelingen helpt onze kennis t.a.v. (of: helpen onze contacten met) de diverse sportartsen en (schouder)orthopeden je verder. Daarnaast beschikken onze wetenschappelijk geschoolde fysiotherapeuten over uitstekende kennis over de reeds bestaande en nieuwe behandelmethoden; zowel de fysiotherapeutische als eventuele ingrepen in een ziekenhuis.

Wil je meer weten of een afspraak maken zodat wij samen verder kunnen gaan werken aan jouw herstel, klik hier.