Manuele-therapie-Plexus-cropped-min

KwaliteitStichting Keurmerk Fysiotherapie

Plexus Uithoorn is vele jaren een Pluspraktijk en aan AA-praktijk geweest en heeft in 2020 tevens de stap gemaakt naar het Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Om tot het Keurmerk te worden toegelaten moet de praktijk voldoen aan tal van eisen en wordt de praktijk blootgesteld aan een stevige toetsing. Plexus Uithoorn heeft deze toetsing met glans gehaald.

Hierdoor weet u dat onze praktijk voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen die binnen het vakgebied fysiotherapie / manueel therapie gelden.

De Stichting Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor praktijken fysiotherapie. Het Keurmerk geeft fysiotherapeuten inzicht in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen.

Bij het Keurmerk Fysiotherapie krijgt de fysiotherapeut de gelegenheid om zichtbaar te maken dat hij/zij actief bezig is met de kwaliteit van zorg.

Ook borgt het Keurmerk de best mogelijke behandeling voor de patiënt, draagt bij aan het realiseren van kostenefficiëntie, doelmatigheid én maakt doorontwikkeling van de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg mogelijk.

Voor meer informatie over Stichting Keurmerk Fysiotherapie kunt u hier terecht. U kunt dan  bijvoorbeeld kijken welke praktijken er tot het Keurmerk zijn toegelaten.

keurmerk-fysiotherapie-logo

Zij gingen u al voor

Afspraak maken
plexus-14
plexus-15 plexus-3 plexus-17 plexus-20

Neem contact op

Heeft u vragen? Vul ons contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.