schouderfysiotherapie

Hoofdpijn behandeling

Maak een afspraak

Hoofdpijn behandeling

Hoofdpijn komt veel voor. Ongeveer 66% van alle Nederlanders heeft wel eens hoofdpijn. Hoofdpijn wordt pas echt vervelend als deze te vaak voorkomt en te hevig zijn. Dan heeft de hoofdpijn gevolgen voor uw dagelijks functioneren en wordt misschien zelfs uw kwaliteit leven er door beïnvloedt.

Er zijn verschillende soorten hoofdpijn. De meest voorkomende zijn;
– Migraine
– Clusterhoofdpijn
– Cervicogene hoofdpijn (vanuit de nek)
– Spanningshoofdpijn

Daarnaast is er vaak sprake van mengvormen. Bijvoorbeeld de combinatie van migraine en spanningshoofdpijn of de spanningshoofdpijn en cervicogene hoofdpijn.

Een aantal hoofdpijnen kunnen niet door een fysiotherapeut of manueel therapeut worden opgelost. En chronische of recidiverende hoofdpijn doen genezen is vaak ook een utopie. Maar onze ervaring leert ons dat de fysiotherapeuten van Plexus Uithoorn vanuit hun kennis en vaardigheden goed in staat zijn om je te helpen met jouw hoofdpijn. In 80% van de gevallen kunnen wij de hoofdpijn die je hebt doen verminderen in frequentie en in hevigheid. En dat is nu vaak net het verschil tussen een hoofdpijnpatiënt zijn of juist niet.

Zij gingen je al voor

Afspraak maken
behandeling schouderklachten
sportfysiotherapie plexus-3 plexus-17 plexus-20

Goed te behandelen

Door specialistisch onderzoek kunnen wij samen met jou bepalen welke facturen vanuit jouw nek, kaak of aangezicht bepalend of medebepalend kunnen zijn voor het veroorzaak van uw hoofdpijn. Vervolgens kunnen wij de gevonden stoorzenders te lijf gaan met massages, dry needling, manueel therapie en oefeningen. Ook kijken wij breder dan dat en zullen begrippen als stressmanagement, goed kunnen slapen en jouw ademhaling meenemen in het proces van meer controle, minder hoofdpijn. Een totaalbehandeling dus.

Hoofdpijn is dus goed te behandelen
Kortom. Hoofdpijnklachten zijn vaak goed te behandelen. Loop er niet te lang mee door. Neem contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je vragen? Vul ons contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar kunnen wij nog meer bij helpen?